Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon:+46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Barn och familj

Svenska kyrkan har en stor och omfattande barn- och familjeverksamhet. Du har massor av grupper att välja mellan inne i Växjö och på landsbygden. Välkommen till en gemenskap för stora som små.

Barnkörer

I Svenska kyrkan Växjö finns det massor med barnkörer för olika åldrar och med lite olika inriktningar. Här hittar du information om alla barnkörer runt om i Svenska kyrkan Växjös församlingar. Välkommen till den kör som passar dig bäst.

Barnkörer i och runt Växjö

Kyrkan - en app för barn

Kyrkan är Svenska kyrkans app för barn i förskoleåldern. I den kan du besöka en kyrka för att bland annat spela på orgeln, hälla vatten i dopfunten och måla ett kyrkfönster. I appen finns också tre korta filmer.

Kyrkan - en app för barn