Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon:+46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Barn i låg- och mellanstadiet

Här presenteras grupper som riktar sig till barn i den lägre skolåldern. Vi träffas för att pyssla, fika, prata om livet och ibland är gruppen kombinerad med körsång. Du är välkommen till vilken kyrka du vill och det kostar inget.

Här kan du läsa om Svenska kyrkans Växjös verksamhet för barn som går i låg- och mellanstadiet. Du är välkommen att delta i den grupp som passar dig bäst. Information om verksamheter för högstadieungdomar finns under fliken ungdom i menyn.