Barn i låg- och mellanstadiet

För närvarande är all gruppverksamhet för barn vilande. Flera av våra församlingar har andra erbjudanden. Sök efter din kyrka på Facebook och Instagram. Hör gärna av dig till kontaktpersonerna för respektive grupp om du undrar något.

Här presenteras grupper som riktar sig till barn i den lägre skolåldern. Vi träffas för att pyssla, fika, prata om livet och ibland är gruppen kombinerad med körsång. Du är välkommen till vilken kyrka du vill och det kostar inget.

Här kan du läsa om Svenska kyrkans Växjös verksamhet för barn som går i låg- och mellanstadiet. Du är välkommen att delta i den grupp som passar dig bäst. Information om verksamheter för högstadieungdomar finns under fliken ungdom i menyn.