Föräldrar och barn på babycafé
Foto: Johannes Frandsen/Ikon

Babysång 0-12 mån (Öjaby)

Uppehåll tills vidare. I vanliga fall: Tisdagar kl 9.30 i Öjaby församlingshem.

En mötesplats för dig som är nybliven förälder med barn 0-12 månader. Vi sjunger nya och gamla barnvisor, lär oss ramsor och vi dansar tillsammans med våra barn. Här är vi nära i sånger och andakt. Vi fikar tillsammans och samtalar om det som känns viktigt under barnets första år. Avslutande andakt.

Vi bjuder på kaffe, te och annan dryck. Ni tar själva med frukt, fikabröd eller annat tilltugg.

Följ Öjaby församling på Facebook

Tid och plats

Uppehåll just nu, i vanliga fall: Tisdagar kl 9.30-11.00 i Öjaby församlingshem.

Anmälan

Anmälan behövs inför varje tillfälle. Anmälan skickas via SMS till nedanstående kontaktperson DAGEN INNAN gruppen. Max sju föräldrar - först till kvarn.

Information och anmälan

Madeleine Widing

Musikpedagog

Med anledning av coronapandemin

Kyrkan är öppen för bön, ljuständning och enskild andakt men vi bjuder inte in till offentliga gudstjänster på det sätt vi är vana vid. Vi hänvisar till det digitala gudstjänstutbudet.

Om du önskar enskild nattvard kontaktar du en präst.

Var vänlig och följ Folkhälsomyndighetens försiktighetsåtgärder:

• Stanna hemma om du är sjuk!
  • Bibehåll en god handhygien
  • Tvätta händerna ofta
  • Hosta och nys i armvecket
  • Håll säkerhetsavstånd

Läs mer om hur Svenska kyrkan Växjö tar ansvar i coronapandemin och anpassar verksamheten därefter.