Föräldrar och barn på babycafé
Foto: Johannes Frandsen/Ikon

Babycafé 0-12 mån (Öjaby)

Uppehåll tills vidare (Tisdagar kl 9.30 i Öjaby församlingshem.)

Uppehåll tills vidare

En mötesplats för dig som är nybliven förälder med barn 0-12 månader. Vi sjunger nya och gamla barnvisor, lär oss ramsor och vi dansar tillsammans med våra barn. Här är vi nära i sånger och andakt. Vi fikar tillsammans och samtalar om det som känns viktigt under barnets första år. Avslutande andakt.

Vi bjuder på kaffe, te och annan dryck. Ni tar själva med frukt, fikabröd eller annat tilltugg.

Följ Öjaby församling på Facebook

Terminsstart

Hösten 2020: Tisdag 15/9.

Tisdagar kl 9.30-11.00 i Öjaby församlingshem.

Anmälan

På grund av rådande omständigheter behövs en anmälan inför varje tillfälle. Anmälan skickas via SMS till nedanstående kontaktperson DAGEN INNAN gruppen. Max sju föräldrar - först till kvarn.

Information och anmälan

Madeleine Widing

Musikpedagog

Med anledning av coronapandemin

Kyrkan är öppen för bön, ljuständning och enskild andakt men vi bjuder inte in till offentliga gudstjänster på det sätt vi är vana vid. Vi hänvisar till det digitala gudstjänstutbudet.

Om du önskar enskild nattvard kontaktar du en präst.

Var vänlig och följ Folkhälsomyndighetens försiktighetsåtgärder:

• Stanna hemma om du är sjuk!
  • Bibehåll en god handhygien
  • Tvätta händerna ofta
  • Hosta och nys i armvecket
  • Håll säkerhetsavstånd

Läs mer om hur Svenska kyrkan Växjö tar ansvar i coronapandemin och anpassar verksamheten därefter.