Svenska kyrkan Växjö

Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Telefon: +46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö Webbplats

Svenska kyrkan Växjö

Svenska kyrkan Växjö är en levande mötesplats för alla människor. Varje vecka pågår massor av aktiviteter runt om i kyrkor och församlingshem. Välkommen att vara med du också!

Få tid för livets stora frågor - Ta chansen att upptäcka vad kristen tro är - Lär känna nya människor - Bli mer allmänbildad #gillautmaningen - helt enkelt!

Konfirmation

Domkyrkocentrum är en mötesplats för alla. Här finns ett café för dig som vill ta en fika eller äta en lättare lunch, en butik där du kan köpa fairtrademärka produkter och ett bibliotek med flera sittplatser för såväl samvaro som avskildhet.

Domkyrkocentrum

Vi vill vara en kyrka där alla kan hitta en självklar plats. Vi finns mitt i vår samtid, med altaret i centrum och portarna öppna mot människor och samhälle.

Jobba hos oss

Sommaröppet i Domkyrkocentrum

Från och med måndagen den 30/5 har Domkyrkocentrum sommaröppet måndag-fredag kl 12.00-17.00.

Sommarerbjudande i Café Lilla torg

Ostkaka från Stellas i Pilås & kaffe 55 kr

Våffla & kaffe 45 kr

Dessutom säljer vi glass, lättlunch, fikabröd, m.m.

Butik Lilla torg

Handla Fairtrade-produkter, smycken, kristen litteratur och souvenirer.

Hit är du alltid välkommen, alla dagar om året.

Du är välkommen!

Svenska kyrkan Växjö finns för alla människor, avsett ursprung, nationalitet, sexuell läggning och ålder. Hit är du alltid välkommen, alla dagar om året.

I vardag och fest, i glädje och sorg, i gemenskap med andra eller i en stunds avskildhet. Välkommen till Svenska kyrkan Växjö.

På gång i Svenska kyrkan Växjö

Dop, konfirmation, vigsel och begravning. Vissa händelser blir till milstolpar i våra liv. Dessa händelser kan präglas av den största lycka men också av den djupaste sorg. Svenska kyrkan finns alltid där till stöd och hjälp i de - ibland svåra, ibland underbara - situationer som livet ställer oss inför.

Livets stora händelser

Alla behöver vi hjälp någon gång. I Svenska kyrkan finns det alltid hjälp att få. Inga problem är för små och obetydliga eller för stora och oöverstigliga. Hit är du alltid välkommen, var du än befinner dig i livet.

Stöd och hjälp

Här kan du se Svenska kyrkan Växjös kalender och lite längre ner på sidan hittar du alla På gångbladen för nedladdning eller utskrift.

Gudstjänstprogram och På gångblad

Trovärdigt

Trovärdigt är ett magasin om tro och liv från Svenska kyrkan Växjö. Det delas ut till alla boende inom pastoratet

Aktuellt från Svenska kyrkan Växjö