Other languages with Google Translate

Kontakt

Växjö stift Besöksadress: Östrabo, 35239 Växjö Postadress: Box 527, 35106 Växjö Telefon: +46(470)773800 E-post till Växjö stift

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Informera om vandring/aktivitet

Så här gör du för att informera om en vandring eller aktivitet

Skicka e-post till: Ola Isacsson med begäran att er vandring eller aktivitet publiceras här. Klistra gärna in texten nedan i e-postmeddelandet och komplettera med de uppgifter som behövs. Normalt publiceras uppgifterna inom några dagar. Om inte, ger min e-post ett autosvar.

Innehåll i information om en vandring

Jag önskar att nedanstående vandring publiceras

Rubrik:

Datum, tid:

Startplats:

Närmare beskrivning av vandringen, t.ex. längd, om man behöver ta med egen matsäck, om det är någon gudstjänst under vandringen, om naturförhållandena ställer särskilda krav.

Eventuell kostnad:

Eventuell sista anmälningsdag:

Arrangör:

Kontaktperson (namn, telefonnummer, ev e-post):

(Rubrik) Innehåll i information om en aktivitet

Jag önskar att nedanstående aktivitet publiceras på www.pilgrim-smaland-oland.se

Datum, (tid):

Beskrivning av om det är ett föredrag, en studiecirkel eller vad och vem som svarar för aktiviteten.

Eventuell sista anmälningsdag:

Eventuell kostnad:

Eventuell kontaktperson (namn, telefonnummer, ev e-post):