Bild på flera människor som går på stig i skogen
Foto: Magnus Aronson Ikon

Pilgrimsvandring

En tisdag i månaden kan du gå med på pilgrimsvandring runt Vaxholm. Nästa pilgrimsvandring är 8 mars.

Hej alla pilgrimsvandrare i Vaxholm!

Det känns väldigt roligt att intresset varit så stort att vandra tillsammans,
därför startar vi nu en ny termin för alla pilgrimsvandrare!

På en pilgrimsvandring vårdar du både kropp och själ. Samtidigt stillar du din nyfikenhet. Vem möter du bortom vägkröken, och inom dig?
En pilgrimsvandring kan innehålla olika stopp där livsnära teman tas upp som du får fundera på under vandringen.

Datum för vårterminen 2022:

Följande datum och tider samlas vi utanför Vaxholms kyrka för att  vandra tillsammans: 11/1, 8/2, 8/3, 5/4, 10/5 och 7/6.

Samling kl. 9.20 utanför Vaxholms kyrka.
Vandringen startar kl. 9.30 – ca 10.30.

Fika efteråt är frivilligt och kyrkbänkarna ute och inne står till vårt förfogande i ca en halvtimme efter vandringen. Då kan man fika sitt medhavda fika tillsammans.

Tag gärna med er någon ni tror skulle uppskatta vandring och samvaron som pilgrim.

Anmälan sker på mail eller SMS till mig Lotta.
Vi försöker hålla gruppen till antalet 10-12 st, så det är först till kvarn men som vi vet brukar det ordna sig!

Jag ser fram emot enkelheten, glädjen och samvaron tillsammans!

Epost till Lotta

Tfn: 08-541 717 21

Om du får förhinder: Avboka per mobil eller SMS senast 1 timme innan.

Här kan du läsa om och hitta fler pilgrimsleder i Stockholm