Vaxholms församling Besöksadress: Hamngatan 25, 18532 Vaxholm Postadress: BOX 38, 18521 VAXHOLM Telefon:+46(8)54130003 E-post till Vaxholms församling

Kyrkomusiker

Kyrkomusiker 100% tillsvidareanställning

Vi söker dig som har organist- eller kantorsutbildning och är väl förankrad i Svenska kyrkans traditioner.

I dina arbetsuppgifter ingår att spela på gudstjänster och kyrkliga handlingar samt att leda och utveckla församlingens kör- och konsertverksamhet.
God erfarenhet av att dirigera och instudera körrepertoar krävs.
Bred musikalisk genrebredd är önskvärd.
I Vaxholms kyrka finns en nyrestaurerad Setterqvistorgel samt en bra C-flygel, Steinway.
Kvälls -och helgarbete är en självklarhet. Tillgång till egen bil och B-körkort behövs.
Du ska vara medlem i Svenska kyrkan.

Välkommen med din ansökan med tillhörande CV, referenser och löneanspråk senast 1 mars. Tillträde 1 juni 2019 eller enligt överenskommelse.
Intervjuer/provspelningar samt dirigeringsprov sker löpande.
Skicka ansökan till:Epost till Vaxholms församling

Frågor om tjänsten:
Kyrkoherde Madeleine Sarenfält