Vi söker kyrk- innevaktmästare.

Vi söker en kyrk- och innevaktmästare 100%

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Ansvar för kyrkliga begravningar.
  • Gudstjänster och förrättningar.
  • Särskilt ansvara för kyrkorummen.
  • Kontors -och innevaktmästeri.
  • Mobiltelefoniansvar.
  • Teknisk AV-support.
  • Inre fastighetsskötsel.

Du är en självständig person som tycker om att serva, som kan arbeta ensam men samtidigt arbeta bra i grupp. Arbetet kräver att du kan planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt, och är lösningsfokuserad.

I ditt arbete som kyrkvaktmästare träffar du många människor i olika skeden i livet, Du representerar församlingen och är ett viktigt ansikte utåt. Vi kommer därför att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Utbildning? Fastighetsskötare eller liknande utbildning, gärna it-kunskap och kulturhistoriskt intresse.
B-körkort är ett krav.
Du är medlem i Svenska kyrkan och har god kännedom om kyrkans verksamheter.

Vilka är dina kollegor? Du kommer att ingå i arbetslaget församlingsvård med församlingsdiakonen som arbetsledare, församlingsvärd, informatör, assistent och innevaktmästare.

Sista ansökningsdag: 31/8

Individuell lönesättning tillämpas. Tillträde omgående eller efter överenskommelse.
Intervjuer sker löpande.
Kontaktperson:
Christina Bursjö, diakon
Epost till Christina

Skicka ansökan till: Epost till församlingen
eller Box 38 185 21 Vaxholm
Märk ansökan med ”Kyrk- och innevaktmästare”