Vaxholms församling Besöksadress: Hamngatan 25, 18532 Vaxholm Postadress: BOX 38, 18521 VAXHOLM Telefon:+46(8)54130003 E-post till Vaxholms församling

Ungdom

Välkommen till ungdomskvällarna i Resarö församlingsgård kl.19-21 på torsdagar. Gudstjänst/andakt kl.19.30

Mål för undomskvällarna:
Skapa en mötesplats där församlingens unga kan möta varandra men även möta vuxna, växa i sin kristna tro och som de människor de är. Att behålla kontakten med ungdomarna efter konfirmationstiden och att de skall vilja vara delaktiga i församlingslivet.

Ungdomskväll på torsdagar med aktiviteter kl.19-21
Gudstjänst/andakt kl. 19.30 för alla som vill komma ( Andreas och Lotta).
Bjud in era vänner, eller kom själva.
Från åk.7 och uppåt. Fika serveras alltid! Det är bara att droppa in när ni kan komma. Längst ned på sidan ser du planering vecka för vecka.

Gå in på SKUVsidan på FB för mer mer detaljerad info, där lägger vi upp recept m.m.
Kvällarna är till för ER så var inte rädda att komma med feedback. Vår tanke med dessa kvällar är att skapa en plats där ni kan mötas, hänga med varandra, ha kul och få möjlighet att prata om livet och tro.

Kontakt: Andreas Lund, församlingsassistent
Tfn: 541 717 09