Ungdom

Välkommen till ungdomskvällarna i Resarö församlingsgård kl.17.30-21 på tisdagar. Gudstjänst/andakt kl.19

Mål för undomskvällarna:
Skapa en mötesplats där församlingens unga kan möta varandra men även möta vuxna, växa i sin kristna tro och som de människor de är. Att behålla kontakten med ungdomarna efter konfirmationstiden och att de skall vilja vara delaktiga i församlingslivet.

Ungdomskväll på tisdagar med aktiviteter kl.17.30-21
Gudstjänst/andakt kl. 19 för alla som vill komma ( Madde och Lotta).
Bjud in era vänner, eller kom själva.
Från åk.7 och uppåt. Fika serveras alltid! Det är bara att droppa in när ni kan komma. Längst ned på sidan ser du planering vecka för vecka.

Gå in på SKUVsidan på FB för mer mer detaljerad info, där lägger vi upp recept m.m.
Kvällarna är till för ER så var inte rädda att komma med feedback. Vår tanke med dessa kvällar är att skapa en plats där ni kan mötas, hänga med varandra, ha kul och få möjlighet att prata om livet och tro.

Övergripande teman:
Spel- Tanken är att vi spelar något spel tillsammans. och även inslag av någon sport.
Pyssel- Pyssel och skapande utifrån tradition och årstid.
Grubbelstund - Vi diskuterar och pratar om allt vad livet kan innebära, vad kristen tro kan är och även saker som ni vill prata om.
Mattemat - kommer att innehålla matlagning.
Estettemat - kommer innehålla lovsång, dans, teater, musik, bild och allt annat ni kan tänkas vara sugna på.