Människor i samtal, blommor på bord
Foto: Magnus Aronson /Ikon

Vuxna

Vår vuxenverksamhet rymmer många olika aktiviteter. Här kan du se vad som händer i våra församlingar nära dig.

Meditation - terminsstart söndag 6 mars

Vi träffas i Storvreta församlingsgård alla söndagar utom den sista i månaden. Kl. 19 inleder vi med avspänning och kl. 19.30 börjar meditationen. Här finns gott om plats och utrymme för att hålla säkert avstånd till varandra. Varmt välkomna!

Kyrkträffen startar till hösten 20 september

Tisdagar jämna veckor kl. 11-13 ses Kyrkträffen på Storvreta församlingsgård. Då umgås vi och tar del av trevliga aktiviteter såsom föreläsningar, musik och god mat. Anmäl dig senast fredag veckan innan om du tänker äta lunch. Varmt välkommen!

Träffpunkt dagtid startar till hösten 28 september

Träffpunkten är en möjlighet till gemenskap med gamla och nya vänner. Vi träffas onsdagar varannan vecka och tar del av ett timslångt program och delar därefter en lättare måltid. Varmt välkommen!

Skapande och handarbete

I alla tre församlingar har du möjlighet att hantverka tillsammans med andra. Men man är såklart också välkommen att umgås och att bara vara. Kika in och läs mer här vart flitens lampa lyser i pastoratet :-) Vi ses under våren!

Dukning med glas bestick och tallrikar

Damernas - nästa träff 12 april

Välkommen Du kvinna till Damernas! Vi träffas på församlingsgården i Storvreta kl. 12-14 udda veckor. Här kan du äta en bit god mat och umgås med andra damer. En trevlig stund i gemenskap! Anmäl dig till expeditionen, 018-36 62 10, fredag veckan innan.

Gubbarna i Storvreta - en mötesplats för dig man som är ensam

Gentlemen, single, 65+ möts under terminerna torsdagar jämna veckor kl. 13-15 i Församlingsgården i Storvreta. Välkommen!

Tallrik med soppa

Onsdagslunch på Trekanten i Vattholma

Du som är dagledig är varmt välkommen att delta i trevlig gemenskap. Vi äter god mat och delar det goda samtalet! Läs mer här om när luncherna serveras. Välkommen i vår!

Katekumenatet - en vuxen väg till tro

Katekumenatet är ett slags konfirmation för vuxna. Kanske blev du aldrig döpt eller konfirmerad? Kanske funderar du på att bli det som vuxen i stället? Eller vill du helt enkelt veta mer om vad kristen tro är? Välkommen med frågor och intresseanmälan till Kristina Lockner. Välkommen med!

Tillsammans i tro - samtal och samvaro i Vattholma pastorat

Har du en andlig längtan? Är du nyfiken och vill lära dig mer? Då är du välkommen till pastoratets olika samtalsgrupper! Läs mer här om vad du kan delta i.

Kontakt vuxenverksamhet

Eva Åsjö, kyrkoherde
Telefon: 070-299 52 80
E-post: Eva Åsjö

Kristina Lockner, präst
Telefon: 070-314 50 44
E-post: Kristina Lockner

Charlotta Sörensen Nilsson, diakon
Telefon: 070-585 13 58
E-post: Charlotta Sörensen Nilsson

Ingrid Ivarsson, församlingspedagog
Telefon: 070-362 68 80
E-post: Ingrid Ivarsson

Therése Lagerquist
Telefon: 070-527 72 07
E-post: Therése Lagerquist

Alf G. Lindström
Telefon: 018-36 62 53

Kontakta oss

Välkommen att höra av dig till oss eller att göra ett besök på församlingssexpeditionen i Storvreta, församlingshemmet Trekanten i Vattholma eller Kyrkans hus i Skyttorp.