Församlingsliv

Vattholma pastorat erbjuder flera olika mötesplatser - både för barn och vuxna och både på dag- och kvällstid.

Barn och familj

Här hittar du information om öppna förskolor, barngrupper och barnkörer. Vi ses!

Ungdomar - kom o häng med oss!

Grupper för dig mellan 14-19 år. Hit kan du komma och träffa jämnåriga och umgås i en avslappnad gemenskap. Vi ses!

Konfirmation 2023

Du är inte ensam om att fundera över de stora frågorna i livet. Som konfirmand får du vara en del av en gemenskap och dela dina tankar med andra. Häng med på 1 år med roliga träffar fyllda med kreativt skapande, musik, lek, värderingsövningar och mycket mer. Du kan anmäla dig som konfirmand 2022/2023 här.

Människor i samtal, blommor på bord

Vuxna

Det finns mycket olika vuxenverksamheter i pastoratet. Läs mer här för att hitta vad som passar just dig. Välkommen in!

Körer

Vi har flera körer för alla som tycker om att sjunga, ung som gammal, nybörjare som van körsångare. Vare sig du föredrar klassisk kyrkomusik, jazz, visa eller gospel är du välkommen till den härliga gemenskapen där vi som älskar att sjunga kan mötas! Det är härligt att sjunga!