Tillsammans i tro

Har du en andlig längtan? Undrar du vad fastetiden innebär? Vill du engagera dig i planeringen kring gudstjänsten? Är du nyfiken och vill lära dig mer? Då är du välkommen till våra mötesgrupper!

Bild: Alex & Martin /Ikon

Temakvällar – andlig längtan 2018

Finns det något mer än det vi kan se och ta på? Finns det en helig klang eller en andlig kraft i tillvaron och i så fall-hur finner jag den?
Vi träffas en gång i månaden i någon av pastoratets församlingsgårdar där vi . samtalar utifrån nedanstående ämne. Vi får lyssna till andra och dela våra egna tankar
Välkommen till samtal med andra kring andlig längtan!

Dag: Torsdagar 1 gång i månaden
Tid: Kl 19–20.30
Höstens träffar:
27/9 Trekanten, Vattholma: ”Låt tystnaden tala - om kristen djupmeditation.”
Gäst: Mia Gregstedt
25/10 Sockenstugan, Tensta: ” Taizé - gemenskap över alla gränser” med Kristina Lockner
22/11 Storvreta församlingsgård: ”Franciskus, Guds lille fattige - ett sätt att leva livet i glädje, fred och rättvisa.”

Vårens träffar:

(25/1 Trekanten, Vattholma: ”Kristen mystik-möte med det gudomliga.”
Gäst: Diakon Annika Spalde
15 /2 Sockenstugan, Tensta: ”Gå med Gud - om pilgrimsvandring” Eva Åsjö.
22/3 Storvreta församlingsgård: ”En jordnära andlighet - om Iona-rörelsen.”
Gäst: Maria Huusko-Oldeberg
26/4 Storvreta församlingsgård: ”Vägledning i livet - om ignatiansk spiritualitet”.)