Temakvällar – andlig längtan

Finns det något mer än det vi kan se och ta på? Finns det en helig klang eller en andlig kraft i tillvaron och i så fall-hur finner jag den?

Bild: Linda Mickelsson /Ikon

Vi träffas en gång i månaden i någon av pastoratets församlingsgårdar där vi samtalar utifrån nedanstående ämne. Vi får lyssna till andra och dela våra egna tankar .
Välkommen till samtal med andra kring andlig längtan!

Dag: Torsdagar 1 gång i månaden
Tid: Kl 19–20.30

• 25/1 Trekanten, Vattholma: ”Kristen mystik-möte med det gudomliga.”
    Gäst: Diakon Annika Spalde
  • 15/2 Sockenstugan, Tensta: ”Gå med Gud - om pilgrimsvandring” Eva Åsjö.
  • 22/3 Storvreta församlingsgård: ”En jordnära andlighet - om Iona-rörelsen.”
    Gäst: Maria Huusko-Oldeberg
  • 26/4 Storvreta församlingsgård: ”Vägledning i livet" - om ignatiansk spiritualitet.
    Gäst: Björn Dahlman.
  • 27/9 Trekanten, Vattholma: ”Låt tystnaden tala - om kristen djupmeditation.”
    Gäst: Mia Gregstedt
  • 25/10 Sockenstugan, Tensta: ” Taizé - gemenskap över alla gränser” med Kristina Lockner
  • 22/11 Storvreta församlingsgård: ”Franciskus, Guds lille fattige" - ett sätt att leva livet i glädje, fred och rättvisa.
    Gäst: Rolf Larsson.

Ladda ner egen affisch här

Eller klicka på bilden nedan