Storcon 2018 inställt!

Blir tyvärr inställt pga av att lokaler i Ärentunaskolan måste akut restaureras!

Bra organiserat med kunnig och hjälpsam personal! Väldigt trevlig stämning.

Emma Ericsson

StorCon var mitt första konvent och det ångrar jag inte. Super mysigt!

Paulie Royko

StorCon är ett konvent med temat östasiatisk ungdomskultur. Konventet är på Ärentuna skolans område. Och de ungdomar som är med och jobbar som volontärer sover i vår församlingsgård i Storvreta.

Konventet arrangeras av Fritid Uppsala, en del av Uppsala kommuns Kulturförvaltning, Vattholma Pastorat och ungdomsföreningen Storvreta Kultur & Evenemang. Vi från pastoratet är med i planeringsarbetet och bidrar under konventet med personal, volontärer, sjuksyster och samtal.

Församlinsgården i Storvreta
Församlingsgården i Storvreta Bild: Linus Pettersson

Konventet pågår 30 Juni - 2 juli 2017 och funktionärer anländer en dag tidigare (29 juni).

Konventet är drogfritt.

Konventet är öppet för dig som är född 2004 eller tidigare. Övriga besökare är välkomna i en vuxens (18 år eller äldre) sällskap.

Vill du veta mer eller anmäla dig? Gå i på vår hemsida. www.storcon.se

Har du några frågor hör av dig till:

Samuel Holmberg

Fritidsledare