Vi finns i din smartphone - iPhone och Adroid

Svenska kyrkan har gjort en gratisapp/ett program för iPhone och Adroid, men det funkar även i exempelvis surfplattan iPad. Här kan man nu följa landets församlingar, se bilder av kyrkor, se adress och telefon, kartor, aktuellt program och länkas till respektive hemsida. Du hittar våra församlingar, men om du befinner dig på annan ort ges förslag på närmsta kyrka för tillfället och det program som ges där.
För att ladda hem appen besöker du App Store eller Adroid Market i din smartphone och söker dig fram till Kyrkguide / Trossamfundet Svenska Kyrkan.

I dagsläget ser man endast kyrkor. För Vattholma pastorat vill vi därför även hänvisa till webbsidan för hela programmet, många av helgernas samlingar sker i församlingsgårdar m fl lokaler.