för dig som är dagledig i Tensta och Skyttorp med omnejd

Sockentstugan, Tensta

Öppet hus tisdagar kl 9–12
Välkommen till öppet hus i Tensta sockenstuga. Ingen anmälan krävs och du kommer och går som det passar dig. Vi erbjuder lek, pyssel, sångsamling, gemenskap, samtal och fika till självkostnadspris.
Öppet hus pågår fram till 11 december och startar upp för våren 25 januari i  ”nya” Kyrkans hus i Skyttorp.

kyrkans hus, skyttorp

Öppet hus fredagar kl 9–12, med start 25 januari

Öppet-hus med middag, för hela familjen
Torsdagar kl 16.30-19, udda veckor, med start 31/1.
Välkommen att dela gemenskap med trevliga samtal över god middag.
Lekrummen är öppna för barnen.

Vid frågor kontakta ansvarig som är Emmeli Andersson.

Emmeli Andersson

Assistent i barnverksamheten