Öppen förskola i Storvreta

Torsdagar och fredagar i Storvreta församlingsgård

Öppna förskolan stängd!

På fredag 18 oktober är den öppna förskolan stängd p.g.a. fortbildning. Välkommen igen nästa vecka. Nyhet! På måndagar kl 13-15 är det öppet hus i föräldraregi på församlingsgården. Ingen ordinarie personal jobbar med verksamheten, men barnlokalerna är öppna att användas. Ta gärna med eget fika. Vattenkokare finns.

Församlingsgården, Storvreta

Förskolan startar för hösten 5 september.

Nyhet! På måndagar kl 13-15 är det Öppet hus i föräldraregi

Öppen förskola
Tors 09.30–12.00   0-2 år, småbarnssång
Fre 09.30–13.00   alla åldrar, sångstund, grillen tas fram
Här finns möjlighet att leka och pyssla i trevliga lokaler. Här finns gemenskap, trevliga samtal och fika till självkostnadspris. Läs- och kuddrum finns.

Varmt välkommen önskar ledarna för förskolan.
För mer info kontakta Ingrid Ivarsson.

Ingrid Ivarsson

Mattias Boije