Kyrkans väntjänst

Vill du vara med och sätta guldkorn på en medmänniskas vardag? Kom med i vår väntjänst! Väntjänst – att vara någons vän. Det finns många som längtar efter att få besök av någon, ensamheten kan vara svår att bära. Någon behöver en arm att hålla i under en promenad, någon annan skulle uppskatta att få lyssna på högläsning ur dagens tidning. Behoven är många och du kan vara en av dem som gör skillnad.

I dagens samhälle är det lätt att känna sig ensam. Då behövs väntjänsten som består av personer som gör hembesök och går promenader med dem som behöver sällskap.

Ärentunas församlings väntjänst består av några människor som vill göra något för andra. Vi hjälper bl a till med kyrkträffen, dukar, serverar och diskar. Vill du besöka någon, eller vill du ha besök, eller att någon ringer till dej, hör då av dig till vik diakon Charlotta Sörensen Nilsson 070-585 13 58 eller expeditionen, 018-36 62 10.