Att sitta sig till stillhet - att söka sitt sanna jag

Stovreta kapell Bild: Camilla von Knorring

Meditationen startar igen för hösten söndag 2 september

Välkommen till Meditation!

Storvreta församlingsgård
Alla söndagskvällar utom sista söndagen i månaden.

• 18.30 Introduktion för nya deltagare
  • 19.00 Avspänning
  • 19.30 Tyst meditation

Varför mediterar man? Det är en fråga med många svar. Kanske man känner sig stressad, sover dåligt, har värk, vill hitta sig själv, vill känna sig mer levande, känner en odefinierad längtan, vill möta Gud...

Oavsett vilken utgångspunkt  man har när man börjar meditera, så påverkar meditationen oss på olika plan.

Den är avstressande, ökar kroppsmedvetenheten och öppnar oss för den inre stillhet som vi så ofta söker. En ro och stillhet som vi sedan bär med oss ut i vardagen.

Meditationen blir en övning i att leva här och nu och gör oss bättre rustade att leva som de hela människor vi är skapade till.

Så välkommen att delta i meditation i Storvreta – regelbundet eller vid enstaka tillfällen. Om man vill kan man inleda meditationen med en avspänningsövning. (Man kan även gå enbart på avspänningen.)

Varje meditationstillfälle inleds med introduktion för den som är nybörjare eller inte har mediterat på länge.

Välkommen hälsar Mia Gregstedt

Har du några frågor kan du ringa Mia mobil: 072-575 96 76 eller
Skicka e-post till Mia

Ladda ner din egen folder