Kyrkträffen

Gruppen för dig som är dagledig och önskar trevligt sällskap. Vi ses tisdagar varannan vecka i Storvreta församlingsgård där vi umgås och får ta del av trevliga aktiviter såsom föreläsningar, musik och god mat.

Tisdagar, jämna veckor, kl 11-13.15 samlas vi till Kyrkträffen i
Församlingsgården Storvreta med start 5 februari kl 11.

På Kyrkträffen träffas vi under några timmar och umgås och har trevligt.  Kyrkträffen är öppen för alla som är lediga på dagtid.
Vi börjar kl 11 med programmet, äter lunch kl 12 och avslutar dagen med kaffe och lotteri, och en andakt. Programmet är av varierande slag såsom sång musik, intressanta ämnen och personer. Vi kan vara allt mellan 20 och 60 personer som träffas så det är viktigt att du meddelar om du kommer.
Kostnad för lunch med kaffe är 60 kr.
Vi beställer maten på fredag eftermiddag veckan före.
Anmälan görs till Jenny på expeditionen senast kl 12 fredag veckan före,
på tel. 018–36 62 10 eller e-post till Vattholma pastorat.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till
diakon Charlotta Sörensen Nilsson tel. 070-585 13 58 eller på
e-post till Charlotta

Varmt välkommna!
Charlotta Sörensen Nilsson, diakon
Thersése Lagerquist, husmor

Kyrkträffen våren 2019

5/2 Kyrkliga historier
Kyrkvaktmästare Cecilia Johansson berättar bl.a. om Oxenstierna, Heliga Birgitta, Tenstabygden och runstensfynd i Lena.

19/2  Bach och Beethoven, den klassiska musikens stora mästare.
Natacha Streliaev är född i Porto Alegre, Brasilien, och har haft en livsbana full av äventyr.
Förutom författare är Natacha pianist med examen från Conservatório do Instituto Americano och Konstskolan Universidade do Rio Grande do Soul, fotomodell och exklusiv toppmodell för Leonid Streliaev som är hennes bror.

Hon är också skådespelare, har en kurs i diktion och prosodi, och är en framgångsrik affärskvinna.

Förutom mor till två barn är hon ett kristet föredöme. Idag lever hon i en vacker lägenhet i den underbara staden Uppsala. Och Gud har gjort och fortsätter att göra under i  hennes liv.

5/3Passion för pelargon - Historik, sorter & skötsel.
Föredrag med diabilder, av trädgårdsmästare Mats Asplund, från Pelargonfönstret i Örbyhus. Försäljning av pelargonsticklingar & specialnäring.

19/3 Hjärtats nyckel
Rolf Larsson sjunger och spelar sånger från hjärtat.

2/4 Följ med till Schweiz
Hälsa på hos Svenska kyrkan i utlandet. Siv Rang Petersson och Mats Wilhelm gästar oss och berättar om och visar bilder från Schweiz.

16/4  Sing-o-alla trio
Isabelle Biloff-sång, Alf Östlund-kontrabas och Johan Wallin, piano framför svenska visor, schlager och jazz.

15/5 Pastoratsresa - Vårresa till ”Saliga hörnet”.
Mer information kommer.
Anmälan senast 8/5 tel. 018-36 62 10, 300 kr.