Några ungdomar spelar kort tillsammans.

Fritidsgård

Tillfälligt pausad

Fritidsgården är tillfälligt pausad.

Fritidsgården i Kuddby församlingshem startade 1999 efter ett önskemål från ungdomar att ha " någonstans att träffas" och " någonstans att bara va´". Hela Kuddby församlingshem fylls av liv och blir en mötesplats där man träffas, leker, pratar, spelar spel, lyssnar på musik, köper godis m.m. Någon gång har vi disco och någon gång har vi kanske karaoke, men oftast får man "bar va´" som önskat.

Vi försöker vara fyra vuxna per kväll, två anställda från församlingen och två föräldrar. Vi är helt beroende av föräldrar, utan deras hjälp kan vi inte driva fritidsgården. Det brukar komma omkring 40 barn och ungdomar varje gång, visst är det fantastiskt att så många hittar till oss en vanlig fredagskväll, vecka efter vecka, termin efter termin, år efter år.