Foto: Helena Windt

Second hand

Nu har second hand-butiken invigts och öppnat i Västra Frölunda församlingshem. Välkommen att handla på tisdagar 10.00-16.30. Intäkterna går till diakoniarbetet.

Tack till alla er som kom till invigningen 19 november och var med och gjorde den så festlig!

Västra Frölunda församlings second hand-butik

Öppet tisdagar 10.00-16.30

Välkommen in för att handla kläder och skor i den nyöppnade second hand-butiken i Västra Frölunda församlingshem! Butiken ligger i undervåningen, med ingång på baksidan av huset. Kläder säljs till ett förmånligt pris och intäkterna går till diakoniarbetet.

Öppet tisdagar till och med 20/12 2022, sedan julstängt fram tills våröppningen 17/1 2023.

Vill du arbeta i second hand som volontär?

Hör av dig till Floid på 031-731 81 23 eller floid.gumbo@svenskakyrkan.se

Klädinsamling

För tillfället kan vi inte ta emot några kläder på grund av att vi fått in jättemycket och vårt förråd är fullt. Vi återkommer när detta ändras, troligtvis om några månader.

Floid Gumbo

assistent i Västra Frölunda församlingsverksamhet