Vardagsliv i Tynnered

Vi inleder under hösten 2020 våra träffar varje tisdag med fika kl 10.00 i Tynnered. Vi fördjupar oss därefter i dagens ämne och avslutar sedan med en andakt. Kom som du är och dela dina tankar med andra kvinnor. Höstens tema: Sårbarhet.

TISDAGAR 10.00-12.00 UTANFÖR (inomhus vid dåligt väder) TYNNEREDS KYRKA

Tema: Sårbarhet

När Hagar i Gamla Testamentet drivs ut i öknen med sin son och möter Herrens Ängel säger han: ”Varifrån kommer du och vart är du på väg? Öppna dina ögon Hagar och se brunnen med vatten. Ta hand om ditt barn, jag är med dig”. Hagar svarar då: Du är seendets Gud.

I sin sårbarhet ute i öknen, med en son som är på väg att dö, så möter Hagar Gud. Så är det också för oss. När vi i dessa osäkra tider med Covid 19 är sårbara som aldrig förr, behöver vi stanna upp och se vart vi är på väg och öppna upp våra ögon för det gudomliga som finns mitt framför oss.

Vi ses varje tisdag i september med fika kl 10.00 utomhus (vid bra väder, annars inne) framför kyrkan i Tynnered. Vi fördjupar oss därefter i dagens ämne och avslutar sedan med en andakt.

Vi är rädda om varandra. Vi håller avstånd OCH är tillsammans.

Varmt välkomna!

Lena  Andersson

Lena Andersson

Tynnereds församling

Mer om Lena Andersson

Diakon. Besöksadress: Grevegårdens kyrka, Lingonvägen 28. Öppen diakonimottagning tisdagar 09.30-10.30.