Foto: Kat Palasi /Ikon

Språkträning - svenska

Är du föräldraledig och vill lära dig mer svenska och om det svenska samhället? Kom till språkträningen! Tisdagar klockan 9.30 i Tynnereds församlingshem.

Språkträning - träna svenska

Tisdagar 9.30-12.00 i Tynnereds församlingshem
(adress: Turkosgatan 1)

Obs! Uppehåll under höstlovet v 44.

Nu startar en grupp i språkträning och samhällsorientering på Öppna förskolan i Tynnereds församling.

Vi ses varje vecka för att språkträna och göra aktiviteter tillsammans, både barn och vuxna. I gruppen lär vi känna varandra, pratar om livet och sjunger tillsammans med barnen.

Det är helt gratis och du kommer att lära känna fler föräldrar och barn i ditt område.

Välkommen önskar Frida, ledare från Bilda och Kristina och Marianne, pedagog och musiker i Öppna förskolan, Tynnereds församling!

Gruppen är ett samarbete mellan Studieförbundet Bilda och Tynnereds församling, Svenska kyrkan.