Ungdomar med flytvästar på stor segelbåt.
Foto: Torbjörn Lindblad

Seglinskonfa i Älvsborg

Obs! Seglingsgruppen är fulltecknad! Segelgruppen träffas några gånger under året och seglar sedan tillsammans på sommaren, i juni 2023. Obs! Kostnad och begränsat antal platser.

Obs!

Seglingsgruppen är fulltecknad! Nu har vi dock ordnat så att man kan ställa sig i kö (reservlista). Se anmälningsformuläret.

Segelgruppen träffas några gånger under året och seglar sedan tillsammans på sommaren.

Träffar 5-6 helger under året.

Läger: 19-22 juni 2023 och 26-29 juni 2023

Övning inför konfirmationen 30 juni samt konfirmationsmässa i Älvsborgs kyrka 1 juli 2023.

OBS! Kostnad 5000 kr och plats för max 12 konfirmander.

Du behöver inte ha seglingsvana sedan tidigare. Vi är här för att lära! Ansvariga för gruppen är Torbjörn Lindblad, församlingspedagog och Maria Lif, präst.

Konfagrupper i Älvsborg 2022/23

I Älvsborgs församling erbjuds 4 olika konfagrupper, segling, film, aktiv och sommar. Läs mer här!

Älvsborgs församling

Välkommen till Furåsens och Älvsborgs kyrka med församlingshem. I Älvsborgs församling finns ett rikt gudstjänst- och musikliv och en stor konfirmandverksamhet. Här finns också Kyrkans förskola.

Konfirmation 2022/23

Konfirmationsåret blir för många ett betydelsefullt år i livet där man får lära känna sig själv, nya kompisar och kristen tro. På den här sidan finns information om konfa i Näset, Styrsö, Tynnered, Västra Frölunda och Älvsborgs församlingar för alla som är födda 2008.