Tjej dansar med armarna utsträckta under stjärnhimmel.
Foto: Javier Allegue Barros/Unsplash

Rörelse och meditation

Ge dig själv en stunds balans och närvaro för kropp och själ. Tisdagar 18.30-20.00 i Näsets kyrka. Vi startar 30 augusti igen.

Efter jobb och mitt i vardag

En skön stund där kropp och själ får komma i balans genom rofylld stillhet och skön, befriande rörelse till uttrycksfull musik. En hjälp att lyssna inåt, släppa på spänningar och hitta tilltro till din egen kropp.

Ingen anmälan eller kostnad. Kom i bekväma kläder

Tjej dansar med armarna utsträckta under stjärnhimmel.
Foto: Javier Allegue Barros/Unsplash

Näsets församling

Välkommen till Näsets kyrka och församlingshem på Hammarvägen 6 i Västra Frölunda. Här finns också förskolan Pärlan.

Om Näsets kyrka

Näsets kyrka invigdes av biskop Bo Giertz den 19 november 1967. Arkitekt blev Ville Berglund, själv Näsetbo.

Så behandlar vi dina personuppgifter - GDPR

Din personliga integritet är viktig för oss i Svenska kyrkan, Västra Frölunda pastorat. Därför vill vi informera om var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har.