Retreatsöndag i Grevegården

Stillhet ~ Meditation ~ Mässa. Vi ses tre söndagar hösten 2020, första gången 27 september.

Den 27 september klockan 16 startar är det äntligen retreatsöndag i Grevegårdens kyrka igen. Vi kommer även ha retreatsöndag 25 oktober och 22 november.

OBS! Verksamheten är anpassad efter Folkhälsomyndigheternas riktlinjer för säkerhet i Corona-tider. Därför ber vi dig avstå från att komma vid symptom på förkylning eller annan sjukdom!

16.00-17.00
”Stilla timme” – vi håller tystnaden och du kan läsa, måla, be eller bara vara. Det finns kaffe/te/juice och frukt.

17.00-17.30
Du kan välja mellan ett pass med kristen djupmeditation som inleds med introduktion för nybörjare – eller mjuka rörelser till musik som avslutas med avspänning.

18.00-18.30
Meditativ mässa i kyrkan

18.30-19.30
Vi bryter tystnaden och äter en enkel måltid tillsammans.

Inga förkunskaper behövs, utan kom som du är! Du är med på den eller de delar som du själv vill.  Fika och mat är till självkostnadspris.

Brita Rudberg Österberg

Präst - Tynnereds församling