Foto: Johannes Frandsen/Ikon

Sommarkyrka för barn

Välkomna till Sommarkyrka i Tynnereds kyrka, du som är mellan 6-12 år. Vi ses måndagar, onsdagar och fredagar i v 25, 26 och v 32. Aktiviteterna är mellan klockan 10.00-14.00 på dagarna. Ibland är vi vid kyrkan och ibland gör vi utflykt. Anmäl ditt intresse här!

Vi kommer bland annat, grilla, leka, lära oss åka skateboard, plocka jordgubbar, se trolleri, pröva på att fiska och massa annat roligt.

För alla barn som är med på sommarkyrkan planerar vi en resa till High Chaparall som ligger nån timme med buss från Göteborg. Det är en nöjespark där med vilda västern-tema. En upplevelsedag där man vaskar guld, åker tåg, se på uteteater med cowboyer och hästar, äter lunch med mera.

Mer och detaljerad information om varje träff får ni när ni anmält er till sommarkyrkan. VÄLKOMNA!!

Anmäl er till Suzana via telefon eller mail.

Suzana Enmark

Församlingsassisten Tynnereds församling