Kvartersfikat Opaltorget och Smycketorget

Röda Korset i samverkan med Tynnereds församling, med flera. Varm dryck och lättare fika serveras gratis till alla som behöver någon att prata med en stund. Torsdagar 15.00 (Opal) och 16.00 (Smycke).

På torsdagar finns Röda Korsets mobila mötescykel på plats och arrangerar kvartersfika utomhus på Opaltorget och Smycketorget. Varm dryck och lättare fika serveras gratis till alla som behöver någon att prata med en stund. Fokus är medmänskligt stöd, trygghet och vuxennärvaro i området. Aktiviteten görs i samverkan med flera lokala aktörer och genom en överenskommelse med stadsdelen.

Verksamheten drivs av och med boende från området, diakoner från Svenska Kyrkan, personal från Stena fastigheter och verksamhetsutvecklare från Svenska Röda Korset.

Läs mer här: Röda Korset

Vid frågor kontakta: