Foto: Emilia Lindstrand/Ikon

Grön volontär i Näsets kyrka

Är du intresserad av trädgårdsarbete och har några timmar över då och då? Nu söker vi dig som på frivillig basis vill vara med och göra fint kring kyrkan och vår egen örtagård. Välkommen till ett inledande möte söndagen 11 oktober 16.00 i Näsets kyrka!

Vill du vara delaktig i vår trädgård?

Är du intresserad av trädgårdsarbete och har några timmar över då och då? Tycker du om att så och plantera, jobba med trädgårdsarbete, plantera blommor i rabatter, ansa buskar, tycker om att se saker och ting växa?

Nu söker vi dig som på frivillig basis vill vara med och göra fint kring kyrkan och vår egen ljuvliga örtagård –  innergård.

Välkommen till ett inledande möte söndagen 11/10 kl. 16.00 i Näsets kyrka. (Träffen onsdag 23/9 har blivit inställt med kort varsel).

Är du intresserad och vill veta mer ring diakon Peter Belsing 031- 731 64 54, epost: peter.belsing3@svenskakyrkan.se

Kontaktpersoner: Peter Belsing (diakon) och Emily Sedin (grön volontär).

Peter  Belsing

Peter Belsing