Foto: Johannes Frandsen/Ikon

Mellankören Musikal

Mellankören Musikal är för barn som går i årskurs 3-5. Prova på-dag torsdag 13 augusti 2020 klockan 10.00-12.00!

Om Mellankören Musikal
Kören för barn som går i trean, fyran och femman. Tillsammans med kör- och musikalledare Mikaela Alburg siktar Mellankören Musikal på att sätta upp en föreställning under hösten, med uppvisning lördag 21 november 2020. Mellankören utvecklas i höst och det kommer sjungas mer kända låtar av t ex Laleh, Håkan Hellström, Billie Eilish och självklart får barnen själva önska både artister och låtar.

”Alla får vara med i musikalen precis på det sättet som en själv vill. Det går bra att bara vara med och sjunga, bara dansa, bara skriva manus eller bara pyssla ihop rekvisita och kostymer. Det går också bra att vara med på allt och göra lite av varje. Det är det som är det bästa med musikal, det finns helt enkelt plats för alla och alla behövs! Allting är ju såklart lite läskigt i början, men i det här projektet ska vi vara schyssta mot varandra och alla ska få pröva och välja själv vad en helst vill göra.” Säger Mikaela Alburg i en intervju i tidningen Våga, juni 2020. Läs hela artikeln här.

Prova på!
Missa inte Prova på-dagen torsdag 13 augusti i Näsets församlingshem, klockan 10.00-12.00. Anmälan även till denna dag.

Tider under hösten
Terminsstart vecka 37, onsdag 9 september 2020, klockan 15.00.
(Observera ny övningsdag och tid!). Mellankören Musikal övar sedan varje onsdag 15.00-16.00 under hösten.

Anmälan
Anmälan till mikaela.alburg@svenskakyrkan.se. Om ditt barn vill vara med och testa lite, passa på att gå på Prova på-dagen 13 augusti. Anmäl ditt barn separat till den dagen, också till Mikaela. Det finns platser kvar!

Denna Mellankör är samma kör som Niklas Ekberg lett under våren, men med nytt koncept. Ditt barn som redan har en plats i Mellankören, behåller givetvis sin plats fortsatt! Meddela om ditt barn inte vill ha sin plats till mikaela.alburg@svenskakyrkan.se

Mikaela Alburg

Konstnärlig ledare, musikal- och körledare i Näsets församling

Läs mer om musikalsatsningen i denna artikel som publicerades i tidningen Våga i juni 2020: