Meditation och rörelse

Ge dig själv en stunds balans och närvaro för kropp och själ. Onsdagar under hösten klockan 18.30-19.30 i Näsets kyrka. Start 9 september 2020.

I Meditation och rörelse riktar vi oss till dig som längtar efter mer förankring och fördjupning i en tillvaro som snurrar på i hög fart.

Här får du möjlighet att komma i kontakt med både den rofyllda stillhet och  den livfulla rörelsen som vi alla är del av. I tystnad och till musik och rytmer får kroppen komma till tals och visa på den sanning, kraft och glädje som bor i dig, men som kanske inte alltid får utrymme.

Detta blir din egen stund och i tillåtande atmosfär kan du komma nära dina behov samt den inre kompass du är född med.

Jag som kommer att leda Meditation och rörelse heter Helen Lugner och har som kantor, sjukhuspräst och universitetspräst mer och mer kommit att använda kroppen som ett instrument till självkännedom och fördjupning.

Blir du nyfiken är bästa sättet att komma och pröva själv.  Inga förkunskaper krävs, ta bara på bekväma kläder. Öppet för alla, ingen anmälan och ingen kostnad. Möjlighet finns till en kopp te efteråt.

Onsdagar under hösten 2020 klockan 18.30-19.30 i Näsets kyrka.
Start 9 september.

Helen Lugner