Foto: Stefany Andrade/Unsplash

Musik i Älvsborgs kyrka

Program för konserter och musikgudstjänster i Älvsborgs kyrka hittar du här.

Lördag 6 November 18.00

Allhelgonahelg med musik
I himmelen och toner om evigheten, Linnéa Sjösvärd, sopran; Mikaeli sångare, dirigent Mikael Paulsson; Hans Davidsson, orgel.

Söndag 7 November 19.00

Älvsborg & GIOA karantänkonsert, (program meddelas senare).

Torsdag 11 november 12.00

ORGELSOPPA med unga organister, En halvtimme orgelmusik och efteråt soppa till självkostnadspris i församlingshemmet.

Söndag 28 november 18.00

HOSIANNA! Kom och sjung fina, stämningsfulla adventspsalmer tillsammans med körer och brassensemble. Älvsborgs församlings körer och musiker

Söndag 5 december 19.00

Älvsborg & GIOA karantänkonsert , (program meddelas senare).

Lördag 11 december 11.00

Musikskolan musicerar – Piano och orgelelever tillsammans med körer avslutar terminen.

Söndag 12 december 18.00

Luciagudstjänst med Diskantkören och instrumentalister. Catarina Eckerdal och Hans Davidsson

Fredag 23 december 17.00 och 19.00

VI SJUNGER IN JULEN
En glädjefylld sångarkväll tillsammans med kör och instrumentalister. Mellan de båda julsångsgudstjänsterna serveras glögg och pepparkakor på kyrktrappan.

Annandag Jul 26 december 18.00

ORGELMUSIK AV OLIVIER MESSIAEN
Den franske organisten och kompositörens Messiaens första mästerverk, La Nativité de Seigneur, nio meditationer för orgel över julens mysterium framförs av Hans Davidsson, orgel.