Foto: Pontus Wellgraf/Unsplash

Konfirmation i Styrsö församling 2020/21

Obs! Gruppen är fulltecknad - men du kan ställa dig i kö. Styrsö församling erbjuder sommarläsning juni/juli 2021. På Styrsö får du läsa i en underbar natur nära havet. Skärgården på sommaren inbjuder till vandring, paddling och bad!

Sommarläsning i skärgården - Obs! gruppen är fulltecknad

Vi börjar redan första advent 2020 och därefter träffas sommargruppen en söndag i månaden. I slutet av maj åker vi iväg på ett helgläger och efter midsommar 2021 väntar två veckors intensivläsning och härligt dagläger i Göteborgs södra skärgård.

Konfirmationsmässa i juli 2021 i Styrsö kyrka (troligen första eller andra lördagen i juli, exakt datum kommer).

Vid introduktionen hösten 2020 berättar vi mer om läsningen och lyssnar in konfirmandernas önskemål och behov.

Med reservation för eventuella ändringar.

Vid frågor kontakta församlingsherde Agneta Olsson.

Anmäl dig här (länk - nytt fönster öppnas)

Agneta Olsson

Församlingsherde Styrsö församling

Mer om Agneta Olsson

Församlingsherde och präst i Styrsö församling

Obs! Med reservation för ändringar med tanke på coronaviruset. Vi följer självklart och noggrant Folkhälsomyndighetens alla riktlinjer och rekommendationer.

Länk till pastoratets alla konfagrupper: