Foto: Alex Giacomini/Ikon

Konfirmation i Näsets församling 2020/21

Konfirmationsgruppen på Näset kommer ses några torsdagskvällar under våren 2021 för att sedan starta upp sommarkonfa, inklusive ett läger, under juni. Observera att tidigare sagda datum var felaktiga och att konfirmation inte sker under midsommarhelgen 2021. Nya korrekta datum finns här!

Sommarkonfa på Näset

Välkomma till konfa i Näsets kyrka. Vi startar upp andra advent 2020, med musikgudstjänst och informationsmöte. Därefter ses vi några torsdagkvällar under våren från januari till maj plus någon enstaka helgträff. Under juni sätter sommarläsningen igång!

OBS! Datumen i foldern är tyvärr felaktiga. Följande datum är det istället som gäller:

Vecka 24: 14/6 samt 16- 17/6 träffas vi på Näset

Vecka 25: Läger söndag 20/6 till onsdag 23/6

Vecka 26: 28/6-2/7 dagläsning på Näset

Konfirmationsmässa: lördag 3/7

Ansvarig kontaktperson: Ida Bergenholtz

Anmäl dig här (länk - nytt fönster öppnas)!

Ida Bergenholtz

Pedagog i Näsets församling

Obs! Med reservation för ändringar med tanke på coronaviruset. Vi följer självklart och noggrant Folkhälsomyndighetens alla riktlinjer och rekommendationer.

Länk till pastoratets alla konfagrupper och anmälningssidan: