Foto: Magnus Aronson/Ikon

Konfa Älvsborg 2021/22

I Älvsborgs församling kan du välja mellan aktiv konfa som är en tisdagsgrupp, IRL en torsdagsgrupp, en sommargrupp eller seglingsgrupp. Vad passar dig bäst?

Vardagsgrupper

Aktiv - träffas varje tisdag i Älvsborg

Startar med Kickoff 29 augusti. Gruppen träffas sedan varje tisdag från 31 augusti 2021 – maj 2022, kl 16:30-18:30.

Tanken är att vi ska prata om de livsnära frågorna som Gud, Jesus, religion, relationer, varför det är som det är, vänskap och annat som känns viktigt för dig och dina kompisar. Detta på olika sätt.

Vi tänker att det finns fler möjligheter än att bara sitta still vid ett bord; kanske ett studiebesök, testa på olika aktiviteter, ta vara på varandras intressen, kunskaper och att tillsammans göra detta till ett riktigt roligt och lärorikt år!

Läger på Flämslätt 22-24 oktober 2021, och 18-20 mars 2022
Konfirmationsmässa i Älvsborgs kyrka 21 maj 2022
Ansvariga för gruppen: Cathrine Fernlöf, präst och Torbjörn Lindblad, församlingspedagog.

IRL - träffas varje torsdag i Älvsborg

Startar med Kickoff 29 augusti. Gruppen träffas sedan varje torsdag från 9:e september 2021 – maj 2022, kl 16:30-18:30

Läger på Flämslätt 30 oktober – 3 november 2021
Konfirmationsmässa i Älvsborgs kyrka 7 maj 2022
Ansvarig för gruppen: Anna Veres, präst och Ida Bergenholtz, pedagog.

Sommargrupper

Seglingsgrupp i Samverkan med GKSS Älvsborg

Startar med Kickoff 29 augusti. Träffas sedan: ca. 5-6 helger under året. Obs! kostnad 5000 kr och max 12 deltagare/konfirmander.

Läger 20-23 juni 2022, och 27-30 juni 2022
Övning inför konfirmationen i Älvsborgs kyrka den 1 juli.
Konfirmationsmässa i Älvsborgs kyrka 2 juli 2022
Ansvariga för gruppen: Torbjörn Lindblad, församlingspedagog och Maria Lif, präst.

Sommargrupp Älvsborg

Denna grupp var tidigare markerad som fulltecknad men på grund av stort intresse öppnas den upp för fortsatt anmälan. Vi återkommer om det blir ändringar i datum för träffar, läger och konfirmationsgudstjänst.

Startar med Kickoff 29 augusti. Träffas sedan: cirka 4-5 helger under året. Konfaträffar hemma i Göteborg under sommaren: 20-24 juni och 4-8 juli 2022, kl 9:30-12:30.
Läger på Flämslätt 27 juni – 1 juli 2022
Konfirmationsmässa i Älvsborgs kyrka 9 juli 2022
Ansvarig för gruppen: Anna Veres, präst

Obs! Med reservation för ändringar med tanke på coronaviruset. Vi följer självklart och noggrant Folkhälsomyndighetens alla riktlinjer och rekommendationer.

Anna Veres

Präst Älvsborgs församling