Foto: Alex Giacomini/Ikon

Konfirmation 2021/22

Konfirmationsåret blir för många ett betydelsefullt år i livet där man får lära känna sig själv, nya kompisar och kristen tro bättre. På den här sidan finns information om konfa i Näset, Styrsö, Tynnered, Västra Frölunda och Älvsborgs församlingar för alla som är födda 2007. Anmälan öppnar 30 april!

Välkommen att bli konfirmand!

Samtal, äventyr, natur, läger, reflektion, musik, bad, bön, segling, allvar och lek. Konfirmationsåret blir för många ett betydelsefullt år i livet där man får lära känna sig själv, nya kompisar och Gud bättre.

Vi inbjuder alla att börja som konfirmander det år då man fyller 14 år. Det innebär att man oftast är konfirmand när man går i åttonde klass. Har du börjat skolan ett år tidigare väljer du själv om du vill läsa med dem som går i din klass eller de som är jämnåriga med dig. Samma princip gäller för dig som är ett eller flera år äldre än dina klasskamrater eller om du missade att anmäla dig förra året.

Anmälan öppnar 30 april klockan 08.00!
Först då publiceras webbformuläret där du fyller i din ansökan.

Obs! Med reservation för ändringar med tanke på coronaviruset. Vi följer självklart och noggrant Folkhälsomyndighetens alla riktlinjer och rekommendationer.

Maria Högberg

Mer om Maria Högberg

Mer om konfirmation:

Expeditionen - kontakta oss

För allmänna frågor & bokning av dop, vigsel och begravning

Telefontider: Måndag till torsdag 09.00-12.00, 13.00 -15.30.
Fredag, 10.00-12.00, 13.00-15.30

E-post för allmänna frågor:  Fråga Västra Frölunda pastorat
E-post för bokning: Bokning Västra Frölunda pastorat

OBS! När du mailar om en kyrka eller församling - skriv då i mailet vilken kyrka/församling du avser för att vi snabbare ska kunna hjälpa dig.

Så behandlar vi dina personuppgifter