Foto: Alex Giacomini/Ikon

Konfirmation 2020/21

Samtal, äventyr, natur, läger, reflektion, musik, bad, bön, segling, allvar och lek. Konfirmationsåret blir för många ett betydelsefullt år i livet där man får lära känna sig själv, nya kompisar och Gud bättre. På den här sidan finns information om konfa i Näset, Styrsö, Tynnered, och Älvsborgs församlingar för alla som är födda 2006.

Välkommen att bli konfirmand!

Konfirmationsåret blir för många ett betydelsefullt år i livet där man får lära känna sig själv, nya kompisar och Gud bättre.

Vi inbjuder alla att börja som konfirmander det år då man fyller 14 år. Det innebär att man oftast är konfirmand när man går i åttonde klass. Har du börjat skolan ett år tidigare väljer du själv om du vill läsa med dem som går i din klass eller de som är jämnåriga med dig. Samma princip gäller för dig som är ett eller flera år äldre än dina klasskamrater eller om du missade att anmäla dig förra året. 

Till anmälan! 

Här nedanför kan du anmäla dig!

Obs! Med reservation för ändringar med tanke på coronaviruset. Vi följer självklart och noggrant Folkhälsomyndighetens alla riktlinjer och rekommendationer.

Mer om konfirmation: