Other languages with Google Translate

Konfa med segling 2019/20

Obs! Fulltecknad. Västra Frölunda pastorat, det vill säga alla fem församlingarna tillsammans, erbjuder en gemensam seglargrupp i samarbete med GKSS.

OBS! Gruppen är fulltecknad

- men man kan ställa sig i kö, och det finns fler grupper att välja bland i pastoratet.

Kick-off och start 2 september 2019. Efter det följer tre-fyra helgträffar under läsåret. Läger blir det 15–17 maj Æolusön. 15–18 juni utgår vi från Marstrand och 22–25 juni seglar vi och bor på båtarna.

Övning inför konfirmationen 26 juni och konfirmationsgudstjänst 27 juni 2020 i Älvsborgs kyrka.

Inga förkunskaper krävs. Observera att detta konfirmationsalternativ kostar 2500 kr.

Kontaktperson: Torbjörn Lindblad

ANMÄL DIG HÄR

Jag tar dig vid handen och säger till dig: Var inte rädd, jag hjälper dig.

Jes 41:13
Torbjörn Lindblad

Församlingspedagog Älvsborgs församling

Länk till Västra Frölunda pastorats hemsida