Gudstjänster

Under kyrkans renovering är det gudstjänst varje söndag kl. 11.00 i Västra Frölunda församlingshem. Utöver det håller vi morgonbön och middagsbön under veckorna. Läs här för mer information!

Västra Frölunda kyrka stängd för renovering - församlingssalen gudstjänstlokal under denna tid

Västra Frölunda kyrka kommer genomgå en omfattande renovering både in- och utvändigt. Kyrkan kommer därför att vara stängd 2020-07-27 till 2021-04-30. Gudstjänster, veckomässor samt morgon- och middagsböner kommer att firas i församlingssalen.

Kontakta gärna expeditionen på 031-731 64 50 vid frågor.

Gudstjänst & bön i västra frölunda församling

söndagsgudstjänst

Varje söndag är det gudstjänst i Västra Frölunda församlingshem. Söndagsgudstjänsterna brukar pågå ungefär en timme. Du hittar mer utförlig information om gudstjänsterna i kalendern.

(Pärlmässa) Samling kring livets pärlor

Varje torsdagkväll 18.00. OBS! På grund av rådande läge med Corona och smittorisken firar vi inte nattvard, utan samlas till en andakt med bön och sång.

Efter andakten - välkommen till ”Livets pärlor” en kort introduktion till Frälsarkransen.

Morgonbön

Onsdag och fredag kl. 08.00 i församlingshemmet.

Middagsbön

Varje tisdag-fredag 12.00 är det en kort andakt i Västra Frölunda kyrkas gamla sakristia. En paus i vardagen. Välkommen.