Kyrkparkens lekplats.

Fredagslek

Välkomna barn 0-5 år (med vuxen) till fredagslek i kyrkparken! Vi ses 10.00-12.00 med lek, upptäcktsfärder och fika. Terminsstart 14 januari.

Vi möts i Västra Frölundas kyrkpark vid lekplatsen; leker och upptäcker vi saker tillsammans. Någon gång kommer vi också gå på upptäcksfärd inne i kyrkan, där finns många spännande saker att titta på och leta efter.

Klockan 11.00 fikar vi tillsammans i parken eller i ungdomsvåningen beroende på vädret.

Om vädret inte är riktigt på vår sida för utelek så flyttar vi in i församlingshemmets Barn och ungdomsvåning där det finns tillgång till lek i lekrummet, mikro att värma mat i (egen medhavd) och toaletter med skötbord.

När: Fredagar kl. 10.00 – 12.00
Var: Kyrkparkens lekplats alternativt Barn och ungdomsvåningen i församlingshemmet, beroende på vädret (ingång på nedsidan av församlingshemmet mot radiomotet). Följ skyltarna.

Vägen ner till ingången för barnverksamheten
Foto: Amanda Holmblad