Två ungdomar jämför sina skostorlekar på ett bord.

Filmkonfa i Älvsborg

Vi ses på torsdagar efter skolan och pratar om tro, kärlek, Gud, relationer och allt som hör till livet. Vi kommer även att titta på filmer och videoklipp några gånger per termin och utifrån det prata om livets frågor. Obs! Gruppen är fulltecknad.

Konfa blir en del av din vardag under ett års tid och du får vara en del av en gemenskap där du får vara dig själv och där du känner att du blir sedd och hörd. Vi kommer prata om tro, kärlek, Gud, relationer och allt som hör till livet. Ibland ser vi även på film eller klipp och pratar utifrån det om livets frågor.

Gruppen träffas varje torsdag från 15 september 2022 – maj 2023, mellan kl 16:30-19:00.

Läger

Läger på Flämslätts stiftsgård 28-30 oktober 2022, och 24-26 mars 2023.

konfirmation

Konfirmationsmässa i Älvsborgs kyrka 13 maj 2023.

Ansvariga för gruppen är Anna Veres, präst och Elisabeth Persson,

musikpedagog.

Maxantal: 24 konfirmander

Obs! Gruppen är fulltecknad

Konfagrupper i Älvsborg 2022/23

I Älvsborgs församling erbjuds 4 olika konfagrupper, segling, film, aktiv och sommar. Läs mer här!

Älvsborgs församling

Välkommen till Furåsens och Älvsborgs kyrka med församlingshem. I Älvsborgs församling finns ett rikt gudstjänst- och musikliv och en stor konfirmandverksamhet. Här finns också Kyrkans förskola.

Konfirmation 2022/23

Konfirmationsåret blir för många ett betydelsefullt år i livet där man får lära känna sig själv, nya kompisar och kristen tro. På den här sidan finns information om konfa i Näset, Styrsö, Tynnered, Västra Frölunda och Älvsborgs församlingar för alla som är födda 2008.