Ungdomsgruppen Musikal

Ungdomsgruppen Musikal är för ungdomar som går i årskurs 6-9. Prova på-dag torsdag 13 augusti 2020 13.00-16.00!

Om Ungdomsgruppen Musikal
Ungdomsgruppen Musikal är för ungdomar som går i sexan, sjuan, åttan och nian. Tillsammans med kör- och musikalledare Mikaela Alburg siktar Ungdomsgruppen Musikal på att sätta upp en sprakande föreställning under hösten, med uppvisning lördag 21 november 2020.

”Vi börjar med att bestämma en handling, väljer pop-låtar som vi tycker passar in, men framför allt ska vi ha grymt kul ihop.”

”Alla får vara med i musikalen precis på det sättet som en själv vill. Det går bra att bara vara med och skådespela, bygga scen, sjunga, dansa, skriva manus eller bara pyssla ihop rekvisita och kostymer. Det går också bra att vara med på allt och göra lite av varje. Det är det som är det bästa med musikal, det finns helt enkelt plats för alla och alla behövs! Allting är ju såklart lite läskigt i början, men i det här projektet ska vi vara schyssta mot varandra och alla ska få pröva och välja själv vad en helst vill göra.” Säger Mikaela Alburg i en intervju i tidningen Våga, juni 2020. Läs hela artikeln här.

Prova på!
Missa inte Prova på-dagen torsdag 13 augusti 13.00-16.00 i Näsets församlingshem. Anmälan även till denna dag.

Tider i höst
Tisdagar 18.30-19.30, med start 8 septemer 2020.

Anmälan
Anmälan till mikaela.alburg@svenskakyrkan.se. Om du vill vara med och testa lite, passa på att gå på Prova på-dagen 13 augusti. Anmälan även till den dagen, också till Mikaela.

Mikaela Alburg

Konstnärlig ledare, musikal- och körledare i Näsets församling