Other languages with Google Translate

Kyrkans förskola i Älvsborg

Förskolan ligger i prästgården intill Älvsborgs kyrka. Den har en stor härlig trädgård och hemtrevliga lokaler som ger möjlighet till lärande och lek både inne och ute.

För att förskolan ska vara rolig och lärorik väver vi samman leken och olika skapande aktiviteter med bland annat matematik, språk och naturkunskap.
Barnet ska utvecklas i sin egen takt och vi dokumenterar utvecklingen både med foton och text.

Vi arbetar efter läroplanen för förskolan (Lpfö98/10) och ser det tidiga lärandet som en viktig förberedelse för skolan. Vi har en kristen profil och lägger därför extra stor vikt på värdegrundsfrågorna.

Fråga oss gärna så berättar vi mer.

Älvsborgs prästgård
Ingela Åstrand