Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Västermalms församling Besöksadress: Arbetargatan 21, 11245 STOCKHOLM Postadress: Box 49019, 10028 STOCKHOLM Telefon:+46(8)6504900 E-post till Västermalms församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Stockholmskonfa 2020 - Inställd

Vill du träffas främst på hemmaplan under terminen och ha sommaren ledig till annat? Häng med i vår mysiga konfagrupp mitt i Stockholm.

OBS! Inställd!

Det här alternativet är för dig som vill trivs i en mindre grupp utan att åka iväg så långt. Genom samtal och diskussioner blandat med foto, måleri, drama, film och musik får vi tillsammans möjlighet att lära oss mer om såväl kristen tro som oss själva och vilka vi är egentligen. Vi delar högt och lågt när vi pratar om ämnen som meningen med livet, Gud, den kristna tron, kärlek, vänskap, ondska och svek. Konfatiden är en tid fylld av nya insikter, lek och allvar, skratt och gråt, sång, bön och andakt, film och musik. Kort sagt en blandning av sött och salt! 
Konfirmation betyder bekräftelse. Vår konfirmationstid tillsammans avslutas med en konfirmationsgudstjänst där du (om du vill) får säga ditt JA till att fortsätta vandra den kristna vägen.

 

 

För mer information kontakta församlingspedagog Mattias Svensson, 08-617 39 59, mattias.svensson@svenskakyrkan.se