Sommarkonfa 2

Vill du åka på ett konfirmationsläger fyllt av gemenskap, bad, mysiga kvällar vid lägerelden, lek och samtal om högt och lågt? Följ med under en tid fylld av möten; med dig själv, med nya vänner och med Gud.

Alternativet är fullt.

Det här konfirmationsalternativet är för dig som kanske har mycket under skolterminen, men mer tid på sommaren. Vi börjar med en vecka i Stockholm under Prideveckan för att lära känna varandra och för att sedan åka iväg tillsammans till en lägergård och fördjupa oss i frågor kring livet och den kristna vägen.
Konfirmation betyder bekräftelse. Vår konfirmationstid tillsammans avslutas med en konfirmationsgudstjänst där du (om du vill) får säga ditt JA till att fortsätta vandra den kristna vägen.

Start: 20 mars 2021

Träffar:

• Lördag-söndag 20-21 mars, uppstart (ute/inne/digitalt beroende på rekommendationer)
  • Torsdag 3 juni kl. 19.00-cirka 20.30, informationsmöte för vuxna och ungdomar
  • Måndag-söndag 2-8 augusti, dagträffar i Stockholm under Prideveckan
  • Torsdag 26 augusti kl. 18.00-20.30
  • Fredag-lördag 27-28 augusti, Sista natten med gänget (övernattning)

Plats: Ungdomslokalen, Arbetargatan 21

Läger: Dagläger 2-8 augusti samt Sommarläger 8-15 augusti

Konfirmation: 29 augusti 2021 i Kungsholms kyrka

Anmälan:  I formuläret nedan (först till kvarn)

Kostnad: 0 kr