Sommarkonfa 2

Vill du åka på ett konfirmationsläger fyllt av gemenskap, bad, mysiga kvällar vid lägerelden, lek och samtal om högt och lågt? Följ med under en tid fylld av möten; med dig själv, med nya vänner och med Gud.

Det här konfirmationsalternativet är för dig som kanske har mycket under skolterminen, men mer tid på sommaren. Vi träffas några gånger under vårterminen för att lära känna varandra och åker iväg tillsammans till en lägergård och fördjupa oss i frågor kring livet och den kristna vägen.
Konfirmation betyder bekräftelse. Vår konfirmationstid tillsammans avslutas med en konfirmationsgudstjänst där du (om du vill) får säga ditt JA till att fortsätta vandra den kristna vägen.

Start: Torsdag 16 december 2021

Träffar: Ett antal träffar under vårterminen. Datum och tider meddelas senare.

• Informationsmöte inför lägret torsdag 2 juni kl. 19.00-ca 20.30

Plats: Återkommer.

Läger: Sommarläger på Gransnäs Ungdomsgård måndag 1 - fredag 12 augusti

Konfirmation: Söndag 14 augusti 2022 i Kungsholms kyrka

Anmälan:  I formuläret nedan (först till kvarn). Församlingsbor har förtursrätt till 1 oktober.

Kostnad: 0 kr

För mer information: kontakta församlingspedagog Mattias Svensson, tel 08-617 39 59, mattias.svensson@svenskakyrkan.se