Grupp konfirmander spelar upp ett dop
Foto: Mattias Svensson

Sommarkonfa 2021

Vill du åka på ett klassiskt konfaläger fyllt av gemenskap, bad, mysiga kvällar vid lägerelden, lek och samtal om högt och lågt? Följ med oss på ett härligt läger med en tid fylld av möten, ett möte med dig själv, nya vänner och Gud.

Alternativet är fullt, men vi har en kölista.

Det här konfirmationsalternativet är för dig som kanske har mycket under skolterminen men mer tid på sommaren. Vi börjar med ett helgläger i januari för att sedan träffas ett fåtal tillfällen under våren. På sommaren åker vi iväg tillsammans till en lägergård och fördjupar oss i frågor kring livet och den kristna vägen.
Konfirmation betyder bekräftelse. Vår konfirmationstid tillsammans avslutas med en konfirmationsgudstjänst där du (om du vill) får säga ditt JA till att fortsätta vandra den kristna vägen.

Start: 20 mars 2021

Träffar: 3 träffar under vårterminen

• Lördag-söndag 20-21 mars, uppstart med övernattning
  • Söndag 24 april kl.13.00-16.30