Välkommen till kyrkans öppna förskola!

Här kan du leka, fika och sjunga tillsammans med ditt barn. Du behöver inte anmäla dig i förväg, men vi har ett begränsat antal besökare till öppna förskolan som äger rum inomhus.

Vi anpassar våra verksamheter efter myndigheternas rekommendationer gällande coronavirusets spridning. Tänk på att ni ska vara helt friska när ni besöker oss. Öppna förskolan vänder sig till yngre barn upp till 6 år och medföljande vuxen.

Öppen förskola i Barnens trädgård, intill Kungsholms kyrka 0-6 år
I Barnens trädgård finns det mycket att uppleva och upptäcka med leken i fokus. Kaffe serveras utomhus, men toalett och skötbord erbjuder vi inomhus. Kom och njut av vår vackra kyrkogård!
Tid: Måndagar och onsdagar kl. 10.00-12.00 och kl. 13.00-15.00 (28/9-22/10)
Plats: Kyrkogården intill Kungsholms kyrka Hantverkargatan 6

Öppen förskola Arbetargatan 21
På Arbetargatan har vi öppen förskola inomhus och för att vi inte ska bli för många inne i lokalen under pandemin som råder, tar vi endast emot 12 föräldrar med barn. För att reglera detta tillämpar vi ett tillfälligt system med stenar. Utanför lokalen har vi en korg med stenar, du tar en sten när du kommer och du lämnar den i korgen när du går. Finns det ingen sten i korgen när du kommer är tyvärr lokalen redan full.
Tid:
Tisdagar kl. 13.00-15.00 och torsdagar kl. 10.00-12.00 (28/9-22/10)
Plats: Arbetargatan 21

Bilbana utomhus i Barnens trädgård.

Följ oss på facebook

Västermalms församling finns också på Facebook. Följ oss på: www.facebook.com/groups/kyrkansoppnaforskola
Vi ses där!

Drop-in-dop

Välkommen på drop-in-dop. Vi dukar upp till dopkaffe. Allt är gratis och du behöver inte föranmäla dig.
Tid och plats: lördag 28/11 kl. 11.00-16.00 i Kungsholms kyrka.