Fastekampanjens resultat

Västermalms församling samlade in över 122 389 kronor under fastekampanjen våren 2018. Tusen tack för din gåva!

Stort varmt tack till alla er som har skänkt pengar och bidragit till att stödja Svenska kyrkans viktiga internationella arbete.
Vårens fastekampanj "Att resa sig starkare" pågick mellan 11 februari till 25 mars, och fokuserade på människor som drabbats av katastrof eller konflikt och tvingats till flykt. Nationellt samlades nära 31,7 miljoner kronor in. Förutom att ge människor tillgång till det basala, såsom mat, vatten och hälsovård, ger vi dem möjlighet att med hjälp av sina egna resurser få kraft till att komma tillbaka till ett normalt liv.  Psykosociala insatser i form av gruppsamtal, avslappningsövningar, drama, lek och utbildning är aktiviteter som bidrar till att ge människor en känsla av mening i tillvaron, trots mycket svåra omständigheter.

Svenska kyrkans internationella arbete
Svenska kyrkans internationella arbete stödjer projekt över hela världen för att stärka barns rättigheter och minska fattigdom. Genom Svenska kyrkans årliga  fastekampanj och julkampanj kan du vara med och bidra till att stödja vårt internationella arbete där vi tillsammans med lokala samarbetspartners arbetar mot orättvisorna och skapar bättre förutsättningar för barn, unga och vuxna.